Συνεχίζουν αήττητες οι παγκορασίδες

Την πέμπτη τους σερί νίκη έκαναν οι παγκορασίδες της Ομόνοιας, σε ισάριθμα παιχνίδια, και παρέμειναν μόνες πρώτες στην κορυφή του Θ’ ομίλου του αντίστοιχου πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΠ. Τελευταίο της θύμα η δεύτερη ομάδα της Παναχαϊκής την οποία νίκησε με 3-0 σετ στο κλειστό της Ναυπάκτου.

Μπορεί να δυσκολεύτηκε η Ομόνοια στο παιχνίδι του πρώτου γύρου μέσα στο κλειστό της Αγυιάς, στο παιχνίδι του δευτέρου γύρου όμως ήταν πιο εύκολα τα πράγματα. Από το πρώτο κιόλας σετ φάνηκε η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες με την Ομόνοια να επικρατεί με 25-9. Ο Κυριάκος Κοκόλας έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά που είχε στη διάθεσή του στα δύο επόμενα σετ και επικράτησε με 25-20 και 25-19 παίρνοντας η νίκη με 3-0 σετ.

Οι πρώτη ομάδα των παγκορασίδων της Ομόνοιας έχει ρεπό αυτό το Σαββατοκύριακο αλλά οι δεύτερη ομάδα των παγκορασίδων θα αγωνιστεί στη Ναύπακτο κόντρα στον Αίολο Αγυιάς, το Σάββατο στις 16.00.

Ομόνοια Ναυπάκτου (Κυριάκος Κοκόλας): Γιαννοπούλου, Καλουδιώτη, Τούφα, Τριανταφύλλου Μ., Καρακούφα, Σωτηροπούλου Ι., Κατσάμπα, Χουλιάρα, Καμουτσή, Χοχτούλα, Γεωργακοπούλου, Σφγήκα Μ.

Παναχαϊκή (Στεφανία Μωραΐτη): Μότσι, Τζελέπη, Τσόγκα, Μαυροθαλασσίτη, Νιφόρα, Σμπόρα, Γαρουφάλη, Παπαθανασίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *